IJsselsteinse Laura is finaliste van Miss Beauty of Utrecht

  Ingezonden

IJsselstein - De IJsselsteinse Laura Casparie (20) staat in de finale van Miss Beauty of Utrecht 2017. Op 8 april zal deze finale plaatsvinden in het Figi Theater in Zeist. Hier zal worden bekend gemaakt welke Utrechtse schone de provincie Utrecht mag gaan vertegenwoordigen tijdens de finale van Miss Beauty of the Netherlands.

Tot aan de finale zal Laura erg druk zijn met verschillende activiteiten voor de missverkiezing. Zo heeft zij samen met de andere finalisten een fotoshoot gehad voor de hoofdsponsor lingeriespeciaalzaak Bonne Nuit in Mijdrecht. Ook zitten er voor Laura een bootcamp aan te komen en zal zij zich in gaan zetten voor Stichting Haarwensen. Dit doet zij in samenwerking met restaurant Van Buuren in Utrecht. Daar vragen zij 1 euro voor een karaf water en deze opbrengst gaat naar Stichting Haarwensen.

Verder heeft Laura een crowdfunding lopen. Laura heeft haar hele jeugd in IJsselstein gewoond. Momenteel woont zij in Utrecht. Zij is vierde jaar student aan het Nimeto Utrecht en studeert Projectmanager Vastgoed Onderhoud. Dit jaar wil ze niet alleen de finale halen van Miss Beauty of Utrecht, maar ook afstuderen. Zij doet mee aan Miss Beauty of Utrecht omdat zij het een geweldige ervaring vind en een goede kans om zichzelf te ontwikkelen.

De uitslag tijdens de finale zal worden bepaald door een puntensysteem. 50% van alle punten wordt gegeven tijdens de finale. 30% van de punten worden bepaald door de inzet van de finalisten en 20% van de punten wordt bepaald door de hoeveelheid sms stemmen elke finalist heeft binnengehaald. Er kan door iedereen gestemd worden tot 7 april.

U kunt de IJsselsteinse helpen de titel te behalen door de tekst "Poll Utrecht Laura" naar het nummer "3010" te sms'en. De missverkiezing is te volgen op: www.missbeautynetherlands.com. Hier is ook de tussenstand van de SMS-voting te vinden.

Meer berichten