<p>Ook de IJsselsteinse Ridder Roderick en Vrouwe Bertha maken hun opwachting in de bibliotheek tijdens de Kinderboekenweek. Is Vrouwe Bertha een ridderprinses? (Foto: Lysette Verwegen)</p>

Ook de IJsselsteinse Ridder Roderick en Vrouwe Bertha maken hun opwachting in de bibliotheek tijdens de Kinderboekenweek. Is Vrouwe Bertha een ridderprinses? (Foto: Lysette Verwegen)

(Foto: )

De Kinderboekenweek duikt in de geschiedenis

  Nieuwsflits

IJSSELSTEIN – Met als thema ‘En toen?’ duikt de Kinderboekenweek van 30 september tot 11 oktober in de geschiedenis. De boekhandel geeft het Kinderboekenweekgeschenk bij aankoop van 12,50 euro aan kinderboeken en er is een speciaal kinderprentenboek te koop voor 7,25 euro. In de bibliotheek aan de Overtoom wordt op woensdag 30 september voor kleuters van 4 t/m 6 jaar om 15.00 en 15.45 uur voorgelezen uit ‘de Ridderprinses’. Kinderen van 7 t/m 12 jaar kunnen een voorstelling van Vrouwe Bertha en Ridder Roderick zien om 15.00, 15.30 en 16.00 uur en na afloop een gratis speurtocht volgen. Wie de speurtocht oplost en voor 10 oktober inlevert, maakt kans op twee kaartjes voor een Kindervertelvaart van Yselvaert. Reserveren voor de voorstellingen is noodzakelijk; er is telkens maar plaats voor 10 kinderen (zonder ouders). Mail naar ijsselstein@bibliotheeklekijssel.nl of bel: 085-4835432, met naam en tijdstip.

Meer berichten