<p>Met de IJsselsteincollectie en de ansichtkaartenactie doen Hendrik-Jan en Saskia van Oostrum met hun cadeauwinkel Momenten van Leven ook letterlijk iets terug voor IJsselstein. (Foto: Lysette Verwegen)</p>

Met de IJsselsteincollectie en de ansichtkaartenactie doen Hendrik-Jan en Saskia van Oostrum met hun cadeauwinkel Momenten van Leven ook letterlijk iets terug voor IJsselstein. (Foto: Lysette Verwegen)

(Foto: )

Stuur eens een echte IJsselsteinse ansichtkaart

  Nieuwsflits

Een aandenken uit IJsselstein, als souvenir of als een leuk cadeautje? Bij Momenten van Leven zijn nu producten te koop met IJsselstein in de hoofdrol: van magneten tot sleutelhangers, ansichtkaarten en 3D-prints van de kasteeltoren.

IJSSELSTEIN – Toen Saskia en Hendrik-Jan van Oostrum drie jaar geleden hun cadeauwinkel in de Utrechtsestraat 43 begonnen, merkten ze dat de IJsselsteiners trots zijn op hun stad. “Daarom zijn we ook sponsor geworden van de jaarlijkse fotowedstrijd. We willen wat terugdoen voor de stad.” De IJsselsteinse souvenirs zijn een logisch vervolg. “Door de fotowedstrijd kunnen we gebruik maken van de mooie foto’s van onze stad voor een serie ansichtkaarten. Daarnaast hebben we sleutelhangers laten ontwerpen; van een trapgevel in IJsselsteinse kleuren tot stoere houten hangers, glazen presse-papiers en meer.” Ter promotie van de IJsselsteincollectie – waarvan de opbrengst deels naar Ooievaars IJsselstein en Museum IJsselstein gaat – is er een actie. Koop voor twee euro een kaart en postzegel, verstuur die (inter)nationaal en vraag de ontvanger een leuke foto vanuit zijn/haar woonplaats terug te sturen/mailen, met daarop ook de IJsselsteinse kaart. De actie duurt tot 24 oktober. Mail naar: info@momentenvanleven.nl.

Meer berichten