<p>Hans de Goeij geeft het bijltje door aan Jakob Simons.</p>

Hans de Goeij geeft het bijltje door aan Jakob Simons.

(Foto: )

Gelderblom Slagerij: nieuw gezicht, vertrouwde klasse

  Nieuwsflits

De Traiteurslagerij aan de Benschopperstraat krijgt een nieuwe eigenaar. Hans en Esther de Goeij geven het mes door aan Jakob Simons. Zijn zaak krijgt de naam Gelderblom Slagerij. Wat blijft is de vertrouwde klasse,

ijsselstein - Hans en Esther de Goeij hebben de Traiteurslagerij aan de Benschopperstraat in IJsselstein sinds 2012 met succes gerund. Vanuit hun hoofdvestiging in Vianen hebben zij met hun ambachtelijke vleeswaren en hoge kwaliteit vlees maakten ze naam in IJsselstein. Mede door de toenemende drukte in Vianen is de aandacht van Hans en Esther daar nodig. Reden voor het slagerskoppel om op zoek te gaan naar een opvolger voor het bedrijf in IJsselstein. Die opvolger hebben zij gevonden in Jakob Simons die er vanaf 8 oktober een Gelderblom Slagerij gaat runnen. Deze jonge slager heeft al ruime ervaring en runt al een aantal jaren op zelfstandige wijze een slagerij in Alphen aan den Rijn. Samen met zijn vrouw gaat hij deze uitdaging aan en neemt dus het 'bijltje' over van Hans en Esther. Met dezelfde kwaliteit en passie gaan Jakob en zijn vrouw Neline door waar Hans en Esther stoppen. Binnenkort valt er uitgebreide informatie op persoonlijke wijze bij de IJsselsteiners in de bus. "We staan te trappelen van enthousiasme", aldus Jakob. "We danken Hans en Esther voor deze mooie kans en zullen zorgvuldig omgaan met wat zij hebben opgebouwd."

Zaterdag 3 oktober is de laatste dag voor Slagerij de Goeij. Een bloemetje brengen mag. Van 5 tot 7 oktober is de winkel wegens herinrichting gesloten.

Meer berichten