<p>Een blikvanger met een bijzondere inhoud van beeldend kunstenaar Melanie Bonajo als cadeautje aan de stad. Gratis toegankelijk voor iedereen die zich wil laten verrassen. (Foto: MIJ, Jassir Jonis)</p>

Een blikvanger met een bijzondere inhoud van beeldend kunstenaar Melanie Bonajo als cadeautje aan de stad. Gratis toegankelijk voor iedereen die zich wil laten verrassen. (Foto: MIJ, Jassir Jonis)

(Foto: )

Blikvanger en filmcontainer in het Kasteelpark

  Nieuwsflits

IJSSELSTEIN – Het nieuwste object in het Kasteelpark kan niemand ontgaan zijn; het is een filmcontainer, onderdeel van de tentoonstelling ‘Empathie | Geen mens is een eiland’ van Museum IJsselstein. 

In de container draait de film TouchMETell van beeldend kunstenaar Melanie Bonajo. In haar film - die tot stand kwam in samenwerking met Cinekid - vraagt Bonajo kinderen van tussen de 6 en 8 jaar oud om na te denken over intimiteit, lichamelijke autonomie en aanraking. Wat zijn je grenzen? Hoe praat je daarover met de ander? Museum IJsselstein zocht naar iets bijzonders om deze film in te vertonen; een kunstmedium én blikvanger. De filmcontainer bevat een installatie, waarop iedereen de film van 25 minuten - of een deel ervan - kan bekijken. In de weekenden zijn er, bij mooi weer, beheerders aanwezig in het Kasteelpark en is de filmcontainer vrij toegankelijk tussen 13.00 en 17.00 uur. Iedereen is welkom. Entree is gratis.

Meer berichten