Logo zenderstreeknieuws.nl


<p>Peter Reekers begint &#39;incognito&#39; aan zijn pensioen terwijl Paul van Grootheest en Coriene Lagendijk de slingers ophangen en afscheidsverrassingen voorbereiden. (Foto: Lysette Verwegen)&nbsp;</p>

Peter Reekers begint 'incognito' aan zijn pensioen terwijl Paul van Grootheest en Coriene Lagendijk de slingers ophangen en afscheidsverrassingen voorbereiden. (Foto: Lysette Verwegen) 

(Foto: )

Afscheid met verrassingen bij WBO voor Peter Reekers

  Nieuwsflits

Binnenkort verdwijnt een bekend gezicht bij Wiegand Bruss Optiek (WBO): Peter Reekers gaat met pensioen. Zijn laatste werkdag is 11 november, maar tot die tijd kunnen klanten op dinsdagen en woensdagen afscheid van hem nemen.

IJSSELSTEIN – “En hun tanden in hem zetten”, lacht Wiegand Bruss-eigenaar Paul van Grootheest. “Verrassing voor Peter en de klanten.” De slingers zijn opgehangen. “We gaan hem missen; zijn humor en hij was onze 'rots en papa'.” Na 20 jaar als adviseur bij glasleveranciers gewerkt te hebben, werd Peter (66) door Frea Wiegand Bruss naar IJsselstein ‘gelokt’. “We hadden al vaak contact, maar ze wilde goede adviezen ín de zaak”, lacht Peter. En zo reisde hij 18 jaren vanuit Alkmaar naar IJsselstein. “Leuke jaren; het contact met klanten en de verhalen horen is heel anders dan de zakelijke contacten die ik voorheen achter mijn bureau had. Hier kreeg ik een band met onze klanten. De kinderen van toen zijn nu klanten van 18-plus die hun bril kopen.” Peter verlaat als senior het gezellige jonge team. “Zij hielden me jong, net als het veelzijdige vak met steeds innoverende techniek.” Een leuke herinnering: “In de beginjaren sliep ik na de koopavond nog wel eens boven de zaak.” Peter komt nog terug: "Zeker: ik blijf hier klant."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden