<p>Pien en Soela (rechts) zoeken de eerste prijzen alvast bij elkaar bij IJsselsteinse ondernemer Mirelle van Engelen. &quot;Het is ook een signaal: koop lokaal&quot;, promoot het tweetal. (Foto: Lysette Verwegen)</p>

Pien en Soela (rechts) zoeken de eerste prijzen alvast bij elkaar bij IJsselsteinse ondernemer Mirelle van Engelen. "Het is ook een signaal: koop lokaal", promoot het tweetal. (Foto: Lysette Verwegen)

(Foto: )

Online bingo spelen voor IJsselsteins goed doel

  Nieuwsflits

Een verzetje in huis, alleen of met het hele gezin, en voor het goede doel: online bingo spelen met Pien en Soela. Ditmaal niet alleen voor volwassenen, maar ook voor de kinderen.

IJSSELSTEIN - Pien Gerritsen en Soela van Woudenburg deden het al eerder; in mei, om de ondernemers in de binnenstad te steunen. Op woensdag 21 oktober is de tweede editie voor hetzelfde doel: om 14.00 uur voor kinderen en om 20.00 uur voor volwassenen. Bingoboekjes voor de kinderen kosten 7,50 euro. "We spelen drie rondes en er zijn heel veel lootjes. We proberen elk kind een prijsje te laten winnen”, vertelt het tweetal. "Een leuke activiteit, omdat het herfstvakantie is en kinderen thuis wel bij elkaar mogen zijn.” Natuurlijk zijn alle prijzen ingekocht bij de IJsselsteinse ondernemers. 's Avonds is het de beurt aan de volwassenen, voor wie een boekje 15 euro kost. "Dan spelen we zes rondes tot ongeveer 22.30 uur.” Meedoen is simpel: "Boekjes kopen bij De Snuisterije in de Kerkstraat, The Readshop/Logica in de Benschopperstraat en aanmelden via e-mail: info@stichtinghetkananders.nl. Wij sturen dan instructies voor de livestream. We kunnen direct zien of er een goede bingo wordt gemeld tijdens de uitzending.” En leuk: "Zelfs buiten IJsselstein wordt meegespeeld!"

Meer berichten