<p>Tijdens de twee weken coronasluiting werden de laatste klussen afgemaakt. Ook het personeel is dagelijks enthousiast aanwezig om mee te helpen. (Foto: Lysette Verwegen)</p>

Tijdens de twee weken coronasluiting werden de laatste klussen afgemaakt. Ook het personeel is dagelijks enthousiast aanwezig om mee te helpen. (Foto: Lysette Verwegen)

(Foto: )

De metamorfose van het Fulcotheater is bijna voltooid

  Nieuwsflits

De twee weken sluiting door de landelijke coronamaatregelen zijn in het Fulcotheater goed gebruikt. Er wordt hard gewerkt aan een feestelijke eindejaarsprogrammering, het onderhoud van december is naar voren gehaald en de zalen zijn ingericht en klaar voor nog veelzijdiger gebruik.

IJSSELSTEIN - Elke zaal heeft een nieuwe kleur en nieuwe inrichting gekregen. De sfeer is kenmerkend voor een warme, sfeervolle zakelijkheid. Met alle mogelijkheden zijn de zalen voor elk doel inzetbaar. Aan de wanden wordt wisselende kunst geëxposeerd van lokale beeldend kunstenaars. Behalve het werk van bekende namen als Lagendijk en Leijerzapf hangt er ook werk van Walter van Meijl en zullen vele andere, minder bekende namen, volgen. Het Fulcotheater wil meer zijn dan alleen een podium voor muziek en theater. "We willen ook een podium zijn voor kunstenaars. De wanden van alle zalen zijn mooie expositieruimte”, aldus de bestuurders. "Zo wordt het Fulco nog sfeervoller.” De schilderijen zullen om het halfjaar worden gewisseld. Behalve zalengebruikers zijn ook passanten welkom tijdens openingsuren. Als de maatregelen versoepelen volgen er ook maandelijkse Art&Wine-evenementjes om de exposanten te ontmoeten.

Meer berichten