De klus is geklaard, de lampen hangen in de mast


Foto: Mischa van Santen

De klus is geklaard, de lampen hangen in de mast

  Nieuwsflits

IJSSELSTEIN - De Gerbrandytoren is klaar om vanaf 12 december te schitteren als de Grootste Kerstboom. Vorige week zijn de laatste kabels gehesen en zaterdag is de piek gemonteerd. 

De mannen van Ampco Flashlight Rental en Volker Wessels Telecom hebben weer uitstekend werk verricht. Mét een team vrijwilligers, om tijdig de kabels uit te rollen en de lampen op vakkundige wijze te monteren. Het bestuur van de Grootste Kerstboom hoopt dat weer veel mensen van de kerstboom zullen genieten. En natuurlijk blijven sponsors, vrienden en donateurs welkom! 

Niemand hoeft de ontsteking van de Grootste Kerstboom dit jaar te missen, ook al is er door de coronabeperkingen geen feestelijk evenement op het Podium. RTV Utrecht verzorgt in samenwerking met het bestuur van de Stichting Grootste Kerstboom op zaterdag 12 december vanaf 17.00 uur een speciale live tv-uitzending waarin de ontsteking te zien is en fans aan het woord komen. Behalve op tv is de uitzending ook op de websites www.rtvutrecht.nl en www.degrootstekerstboom.nl te zien én terug te zien. 

Kijk voor alle informatie en nieuws op www.degrootstekerstboom.nl. 

Meer berichten