Even een echte winkel voor de Roemeense Kinderhulp


<p>Het offici&euml;le moment van de opening: vastgoedmanager binnenstad Frits Mulder overhandigt de sleutel van de winkel aan Edwin Mentink, voorzitter van de Stichting Roemeense Kinderhulp. (Foto: Lysette Verwegen)</p>

Het officiële moment van de opening: vastgoedmanager binnenstad Frits Mulder overhandigt de sleutel van de winkel aan Edwin Mentink, voorzitter van de Stichting Roemeense Kinderhulp. (Foto: Lysette Verwegen)

(Foto: )

Even een echte winkel voor de Roemeense Kinderhulp

  Nieuwsflits

Het is een geluk bij een ongeluk in het coronajaar, waarin alle activiteiten van de stichting Roemeense Kinderhulp moesten worden afgelast en de inkomsten een harde klap kregen. Met een tijdelijke winkel aan de Utrechtsestraat 39 wordt het iedereen makkelijk gemaakt om unieke cadeautjes te kopen en mee te doen aan de loterij.

IJSSELSTEIN - Geen lotenverkoop via de mail of aan de deur en ook geen verkoop van cadeauartikelen tijdens de kerstmarkt, die ook is afgelast. Iedereen is welkom om in de voormalige Hubo-winkel, kosteloos beschikbaar gesteld door eigenaar Van Eijk, aankopen te doen voor het goede doel: de Roemeense Kinderhulp. “De lotenverkoop gaat nu veel makkelijker en we kunnen veel meer cadeauartikelen verkopen”, vertelt Mentink. “Alle prijzen voor de loterij - van een e-bike tot cadeaubonnen, gesponsord door IJsselsteinse ondernemers - zijn hier te zien, met een tentoonstelling van ons werk.” En donateur worden van de stichting is nu makkelijker dan ooit: “In de winkel, waar we alle informatie geven.” De winkel is open op vrijdagen van 13.00 tot 18.00 uur, zaterdagen van 11.00 tot 17.00 uur en op koopzondagen. Loten kosten 1,50 euro per stuk; de trekking is op 13 januari. De winkel is open tot 17 januari.

Meer berichten