AfhaalBieb & inleverbus bibliotheek weer open

AfhaalBieb & inleverbus bibliotheek weer open

  Nieuwsflits

De AfhaalBieb in de Bibliotheek IJsselstein is sinds dinsdag weer open. Het bestellen van boeken kon al vanaf zaterdag 2 januari Ook de inleverbus naast de ingang is weer open. Boeken die thuis liggen, kunnen daar ingeleverd worden.

IJsselstein - De AfhaalBieb is een alternatief voor het online lezen voor ouderen, kinderen en mensen die digitaal minder vaardig zijn. Leden kunnen op de website vijf boeken bestellen via het speciale bestelformulier. Bestelde boeken afhalen is mogelijk van maandag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 14.00 uur op vertoon van de bibliotheekpas. De bibliotheek had het heropenen van de AfhaalBieb enkele weken uitgesteld om medewerkers en vrijwilligers even een adempauze te gunnen na het steeds weer moeten schakelen tussen verschillende maatregelen.
Mensen die digitaal vaardig zijn, kunnen voor e-books en luisterboeken terecht bij de online bibliotheek via www.onlinebibliotheek.nl.
De bibliotheek is voor het stellen van vragen ook weer telefonisch bereikbaar via het vaste telefoonnummer 085-4835432.
Uiteraard worden bij een bezoek aan de bibliotheek alle veiligheids- en hygiënevoorschriften van de overheid en het RIVM in acht genomen. Meer informatie over de AfhaalBieb en corona-richtlijnen staat op www.bibliotheeklekijssel.nl/afhaalbieb.

Meer berichten