Yogacentrum Artemis kan meer op nieuwe en ruimere locatie


<p>Straks voldoende ruimte om ook coaching, massages, dans en reiki aan te bieden, aldus eigenaresse Monique de Boer. Foto: PR.&nbsp;</p>

Straks voldoende ruimte om ook coaching, massages, dans en reiki aan te bieden, aldus eigenaresse Monique de Boer. Foto: PR. 

(Foto: )

Yogacentrum Artemis kan meer op nieuwe en ruimere locatie

  Nieuwsflits

Artemis Yogacentrum is inmiddels al zo’n 17 jaar in IJsselstein gevestigd. Maar de vestiging op de Industrieweg bood weinig ruimte voor uitbreiding. En hoewel Artemis momenteel gesloten is in verband met de coronamaatregelen, werd besloten om tijdens deze lockdown tóch te verhuizen: naar een grotere vestiging aan de Kamerlingh Onneslaan 21a.

IJsselstein - Vanaf deze nieuwe locatie worden voorlopig dan ook alleen online lessen yoga en pilates verzorgd. Na de lockdown hoopt het vernieuwde Artemis centrum voor body & mind haar deuren weer te kunnen openen met een groter aanbod cursussen en workshops.

Het afgelopen jaar, waarin het yogacentrum in verband met coronamaatregelen al meerdere keren gesloten moest worden, vormde voor eigenaresse Monique de Boer een duidelijk bezinningsmoment. Het werd tijd om een groter onderkomen voor Artemis te vinden zodat ze eindelijk haar lang gekoesterde wens kon realiseren: het huidige aanbod uitbreiden met cursussen en workshops op het gebied van yoga, coaching, beweging en ontspanning.

Niet alleen heeft Artemis op de Kamerling Onneslaan meer ruimtes tot zijn beschikking, ook zijn deze een stuk groter dan in het oude pand. Zo is het nog beter mogelijk om veilig, op anderhalve meter afstand, yoga te kunnen beoefenen.

Ontspanning

Daarnaast kunnen mensen diverse lessen thuis online volgen als dat hun voorkeur heeft, een service die Artemis ook vanuit het nieuwe pand blijft aanbieden. Monique de Boer: ”Behalve de bekende yoga- en pilateslessen hebben we straks voldoende ruimte om ook coaching, massages, dans en reiki aan te bieden. Daarnaast willen we het aanbod uitbreiden met workshops op het gebied van onder andere ayurveda, dans en ontspanning. Er komen bijvoorbeeld speciale one-day retreats, waarbij deelnemers een dag lang heerlijk in de watten worden gelegd. Verder hebben we een mooie loungebar waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en gezellig iets kunnen drinken.’’

Feestelijke opening

Hoewel het nog niet bekend is wanneer Artemis haar deuren weer écht kan openen, zal dit uiteraard wel op feestelijke wijze gebeuren. Zo zal iedereen de mogelijkheid krijgen om, niet alleen het nieuwe pand, maar ook het nieuwe lesaanbod van Artemis te komen verkennen en te profiteren van mooie openingsaanbiedingen. Houd dus de website www.artemisbodymind.nl in de gaten voor het laatste nieuws over de opening.

Meer berichten