Genoeg tv gekeken: het is tijd voor de IJsselsteinpuzzel


<p>Wouter Vermaat (rechts) ontvangt uit handen van Stephan en Melvienne Mulder van The Readshop de eerste IJsselsteinpuzzel: &quot;We zijn wel klaar met voor de tv hangen.&quot; (Foto: Lysette Verwegen)</p>

Wouter Vermaat (rechts) ontvangt uit handen van Stephan en Melvienne Mulder van The Readshop de eerste IJsselsteinpuzzel: "We zijn wel klaar met voor de tv hangen." (Foto: Lysette Verwegen)

(Foto: )

Genoeg tv gekeken: het is tijd voor de IJsselsteinpuzzel

  Nieuwsflits

De in december aangekondigde eerste IJsselsteinpuzzel is binnen bij The Readshop. Wouter Vermaat ontving het eerste exemplaar; als nieuwe voorzitter van ondernemersvereniging BIJ én als fanatiek puzzelaar.

IJSSELSTEIN - In de binnenstad wordt door de coronabeperkingen zakelijk heel wat afgepuzzeld door de ondernemers en de horeca: om het hoofd boven water en de stad leefbaar te houden. Na werktijd is Vermaat puzzelfanaat geworden; Jan van Haasteren is zijn favoriet: "Zijn puzzels zitten vol details en grapjes, zoals sinterklaas die in elke puzzel te vinden is.” Hij draait zijn hand niet om voor duizend stukjes en van elke puzzel die hij af heeft wordt een foto naar puzzelvrienden gestuurd. Stephan Mulder van The Readshop kent de verslaving: "Er zijn online puzzelclubjes actief en ik heb zelfs aan een klant een puzzel van 36.000 stukjes verkocht!” Een tip van Wouter: eerst alle randen leggen en stukjes op kleur bij elkaar zoeken. Van de vijfhonderd IJsselsteinpuzzels, met daarop herkenbare details uit de stad - van monumenten tot voetbalclubs - gevat in een gezellig kroeginterieur, zijn nog enkele exemplaren te koop voor 19,95 euro per stuk. Online te bestellen via www.boekhandellogica.nl of mail: ijsselstein@readshop.nl.

Meer berichten