<p>De Kloosterspeeltuin wordt het hele jaar bezocht door jong en oud, zeker nu met het mooie weer. Dan is er wel aardig wat schoon te maken en te repareren door de vrijwilligers. (Foto: Lysette Verwegen)</p>

De Kloosterspeeltuin wordt het hele jaar bezocht door jong en oud, zeker nu met het mooie weer. Dan is er wel aardig wat schoon te maken en te repareren door de vrijwilligers. (Foto: Lysette Verwegen)

(Foto: )

Het seizoen gaat beginnen in de Kloosterspeeltuin

  Nieuwsflits

IJSSELSTEIN -  Eigenlijk is het speeltuinseizoen dankzij het zachte weer al een beetje begonnen, maar net als vorig jaar zonder officiële opening. “Dan zou het te druk worden”, aldus het bestuur van de Kloosterspeeltuin.

 ”We organiseren later in het seizoen een dag met leuk activiteiten; als er meer mag.” Wat niet kan wachten zijn de schoonmaak en reparaties, waarvan veel tijdens NLDoet gebeurt. “Vorig jaar hebben we alles zelf gedaan en dit jaar hopen we op de uitgestelde NLDoet.” Toch gingen vrijwilligers zaterdag vast aan de gang met de schoonmaak en het vervangen van zand in de zandbakken. “Dankzij onze vrijwilligers kunnen we straks bijna elke middag ook de toiletten, de afhaalverkoop en de speelgoeduitgifte weer openen.” Extra vrijwilligers, ook voor het bestuur en meer, zijn nog steeds hard nodig. “Elke helpende hand is welkom.” Op www.speeltuinkloosterplantsoen.nl staan alle contactgegevens, informatie en activiteiten.

Meer berichten