<p>Stephan Mulder is verantwoordelijk voor het idee en het fotomateriaal dat voor de tweede IJsselsteinse legpuzzel is gebruikt, met als titel: Trots op IJsselstein.&nbsp;</p>

Stephan Mulder is verantwoordelijk voor het idee en het fotomateriaal dat voor de tweede IJsselsteinse legpuzzel is gebruikt, met als titel: Trots op IJsselstein. 

(Foto: Lysette Verwegen)

De tweede IJsselsteinse legpuzzel ziet het licht

  Nieuwsflits

Het kon na het succes van de eerste IJsselsteinse puzzel in februari eigenlijk niet uitblijven: er moest en tweede editie komen. En die is sinds vorig week verkrijgbaar.


IJSSELSTEIN - Een feestje voor de puzzelliefhebbers én voor ontwerper Stephan Mulder. "Nu kunnen we de hele stapel in de winkel neerzetten. Dat kon met de eerste puzzel niet, toen mochten de winkels niet open.” Maar de eerste editie van 500 puzzels was snel verkocht. "En meteen kwam de vraag naar nog een IJsselsteinse puzzel.” Ditmaal geen kroeginterieur, maar de Grootste Kerstboom als middelpunt van veel oude en nieuwe foto's van de stad. "Om te laten zien waar we zoal trots op zijn”, lacht hij. En ook hier staan de puzzelliefhebbers - figuurlijk - voor in de rij. "De helft is al gereserveerd. Een beetje een collectors item, maar ook leuk om cadeau te geven aan familie of vrienden van buiten IJsselstein.” Stephan is blij met de complimenten over de uitvoering: "Daar hebben we ook nu weer op gelet; de kwaliteit van het materiaal. Je hebt niets aan dunne kartonnen puzzelstukjes.” En de afbeelding op de duizend stukjes is pittig: "Ditmaal niet veel bruin, maar veel blauw.” De IJsselsteinpuzzel is te koop voor 20 euro bij The Read Shop in de Benschopperstraat.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden