Bas de Wit en de verkoopmedewerksters van Non Stop Fashion in de Benschopperstraat in IJsselstein. (Ingezonden foto)
Bas de Wit en de verkoopmedewerksters van Non Stop Fashion in de Benschopperstraat in IJsselstein. (Ingezonden foto) (Foto: Inijsselstein)

Veertig jaar Non Stop Fashion

  Nieuwsflits

IJsselstein - Veertig jaar geleden startten Jan en Mieke de Wit in Bilthoven Non Stop Family Fashion met kleding voor dames, heren en kinderen. 

Het interieur bouwden ze zelf en hun kinderen droegen de kleding uit de winkel. Inmiddels telt het winkelbedrijf zes vestigingen. Zoon Bas herinnert zich in de IJsselsteinse winkel hoe het voor hem allemaal begon. ''Op mijn 15e wist ik al dat het bedrijf mijn toekomst was, maar ik besloot dat ik pas na mijn 30e zou instappen.'' Hij leerde het vak bij een grootwinkelbedrijf in Rotterdam en ging zo’n 15 jaar geleden in het bedrijf van zijn ouders werken.

Het bedrijf groeide met vestigingen in Woerden, Amersfoort, Houten en Vleuten. De winkel in IJsselstein verhuisde na een grondige verbouwing naar het voormalige pand van de apotheek in de Benschopperstraat. Wie goed kijkt ziet de apothekersflesjes nog in de winkel staan. Bas: ''Door corona is dit een spannende periode. Toch brengt deze tijd ook mooie dingen. Mensen kopen bewust en meer lokaal. Waar we voorheen altijd al graag een praatje met de klanten maakten, gebeurt dat nu nog meer.''
Voor mensen die liever nog niet de deur uit gaan om te winkelen, is nu Non Stop at Home gelanceerd. Klanten kunnen online complete sets zien en bestellen met een WhatsAppbericht. De kleding wordt bezorgd, thuis gepast en betalen gebeurt achteraf aan de deur. Informatie op www.nonstopfashion.nl

Meer berichten