Jeugdleden van Fortissimo in actie op Sportpark IJsseloever. Tijdens twee vriendjes- en vriendinnetjesdagen kunnen alle IJsselsteinse kinderen komen korfballen. (Foto: Silvy van Schaik)
Jeugdleden van Fortissimo in actie op Sportpark IJsseloever. Tijdens twee vriendjes- en vriendinnetjesdagen kunnen alle IJsselsteinse kinderen komen korfballen. (Foto: Silvy van Schaik) (Foto: Silvy van Schaik)

KV Fortissimo opent veld voor IJsselsteinse jeugd

  Nieuwsflits

Vaak staan de laatste maanden voor de zomervakantie bij veel scholen in het teken van sport. Bij Fortissimo zou rond deze tijd het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi plaatsen. In plaats daarvan organiseert de korfbalvereniging twee kennismakingsdagen voor de jeugd.

IJsselstein - Dit jaar telde het schoolkorfbaltoernooi een record aantal inschrijvingen, ruim vierhonderd kinderen verdeeld over drie dagen. Net als alle sportverenigingen moest Fortissimo de plannen aanpassen. Nadat de afgelopen weken de trainingen weer hervat zijn, stelt de vereniging de velden open voor de jeugd onder het motto 'Kom jij met ons korfballen?' Op de zaterdagen 20 en 27 juni organiseert Fortissimo op IJsseloever een vriendjes- en vriendinnetjesdag om jeugd kennis te laten maken met korfbal. Tijdens deze dagen, van 10.30 tot 11.30 uur, laat Fortissimo zien waarom teamsport belangrijk is voor de ontwikkeling van kinderen en hoe je in een sportieve omgeving samen met leeftijdgenootjes aan sport kan doen. Hiermee volgt Fortissimo de wens van kabinet en gemeente om sportaccommodaties open te stellen voor iedereen. Meer weten of aanmelden? Kijk op www.kvfortissimo.nl of mail naar schoolkorfbal@kvfortissimo.nl.

Meer berichten