Kok Bob Hagg en slager Hans de Goeij hebben elkaar gevonden rond Soeb, ambachtelijke soep van Bob, vanaf nu ook verkrijgbaar bij Traiteurslagerij De Goeij. (Ingezonden foto)
Kok Bob Hagg en slager Hans de Goeij hebben elkaar gevonden rond Soeb, ambachtelijke soep van Bob, vanaf nu ook verkrijgbaar bij Traiteurslagerij De Goeij. (Ingezonden foto) (Foto: )

Vandaag primeur: Traiteurslagerij De Goeij gaat ook aan de Soeb

  Nieuwsflits

De naam zegt het al: Traiteurslagerij de Goeij is meer dan zomaar een slager. En vanaf nu wordt er ook soep verkocht. Niet zomaar soep, maar Soeb; waarbij de b verwijst naar de kok: Bob Hagg.

IJSSELSTEIN - Kenners weten dat Traiteurslagerij de Goeij al sinds 1957 een (h)eerlijk stukje vlees, verse vleeswaren en worst uit eigen worstmakerij verkoopt. Maar ook een uitgebreid assortiment kant-en-klare maaltijden en belegde broodjes. Zelfs catering wordt verzorgd. En daar komt nu Soeb bij. Het initiatief van kok Bob Hagg, die in de coronatijd thuis zat in Vianen en zijn passie koken voortzette met het belangeloos maken van honderden liters soep voor mensen die het nodig hadden of verdienden, wil nu heel Nederland aan het ‘Soebvirus’. “Een positief virus tegen alle nare berichten. Soeb verwarmt; letterlijk en figuurlijk.” En dat past in de Traiteurslagerij van Hans de Goeij: “Soeb is een ambachtelijk product, met liefde gemaakt, net zoals onze producten. Zelfs Bob past bij ons: hij heeft passie voor zijn vak. Onze klanten zullen de uitbreiding met Soeb zeker waarderen.” Wie een proefje wil nemen, in aanwezigheid van kok Bob, is welkom in de Benschopperstraat 2 op vrijdag 26 juni van 11.00 tot 17.00 uur.

Meer berichten