Medewerker Edwin van De Jong leverde de dozen haring af bij welzijnsmedewerkers Michel en Liesbeth: “Ze hebben allemaal wel een extraatje verdiend na de intensieve maanden.” (Foto: Lysette Verwegen)
Medewerker Edwin van De Jong leverde de dozen haring af bij welzijnsmedewerkers Michel en Liesbeth: “Ze hebben allemaal wel een extraatje verdiend na de intensieve maanden.” (Foto: Lysette Verwegen) (Foto: )

Traktatie voor Isselwaerde van De Jong: nieuwe haring

  Nieuwsflits

Isselwaerde kreeg al veel steun en cadeautjes voor personeel en bewoners tijdens de afgelopen maanden waarin het coronavirus om zich heen greep. Op affiches achter de ramen worden de gulle gevers bedankt. Maar nog steeds worden personeel en bewoners verrast.

IJSSELSTEIN – Woonzorgcentrum Isselwaerde is vaste klant bij Visspecialist De Jong, die vorige week op nieuwe haring trakteerde. “Drie woningen bestellen er elke week al verse vis”, vertelt welzijnsmedewerker Liesbeth Vergeer. “We zijn hartstikke blij met deze traktatie voor het hele huis.” De timing is perfect: “We zijn net gestart met onze zomerweken: een aangepast programma met allerlei speciale activiteiten voor de bewoners. Nu hebben we een leuke traktatie om de eerste week af te sluiten.” Het leven lijkt weer een beetje normaal te worden, al zijn versoepelde coronamaatregelen nog steeds van kracht voelbaar. “Het personeel draagt mondkapjes tijdens de verzorging, vrijwilligers zijn nog niet aan het werk en de bewoners kunnen weer beperkt bezoek ontvangen – twee personen, na triage en voorzien van mondkapje en handschoenen – in een speciaal ingerichte ruimte. Gelukkig zijn we inmiddels coronavrij, en dat willen we graag zo houden.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden