Upcoming Star Jelmer Dam en Korfballer van het Jaar bij Fortissimo  Jasper van der Lee. (Foto: Silvy van Schaik)
Upcoming Star Jelmer Dam en Korfballer van het Jaar bij Fortissimo Jasper van der Lee. (Foto: Silvy van Schaik) (Foto: Silvy van Schaik)

De jeugd heeft de toekomst bij Fortissimo

  Nieuwsflits

IJsselstein - Tijdens de afgelopen twee zaterdagen zijn de sportvelden in IJsselstein druk bezocht. Net als veel andere sportverenigingen heeft ook de IJsselsteinse korfbalvereniging Fortissimo de sportvelden opengesteld voor de plaatselijke jeugd. Direct resultaat van deze openstelling is dat Fortissimo het Korfbalverbond zelfs heeft moeten vragen om twee extra jeugdteams in te schrijven voor de korfbalcompetitie die na de zomervakantie van start gaat.
De jeugd bij IJsselsteinse korfbalvereniging groeit snel en het niveau past zich daarop gemakkelijk aan. Afgelopen weekend zijn tijdens de seizoensafsluiting twee jeugdige spelers uitgebreid in het zonnetje gezet. De 18-jarige Jelmer Dam is uitgeroepen tot Upcoming Star bij Fortissimo en de 22-jarige Jasper van der Lee als Korfballer van het Jaar 2019-2020.
Hoofdtrainer Verhoeven van Fortissimo roemde beide jonge spelers voor hun aantrekkingskracht op jeugdleden en de voorbeeldfunctie die beiden binnen de korfbalsport hebben. “Aandacht voor de sport is belangrijk en bij Fortissimo zijn we blij dat we deze twee jonge spelers in onze selectie mogen hebben. We hebben een extreem jonge selectie en daardoor blijven talentvolle spelers die elders studeren in IJsselstein korfballen.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden