De IJsselsteinse singer-songwriter Andrew Reynolds tijdens Concert at the Backyard, een initiatief van enthousiaste IJsselsteiners om ondernemers in de evenementenbranche te steunen. (Foto: Chyara van Ham)
De IJsselsteinse singer-songwriter Andrew Reynolds tijdens Concert at the Backyard, een initiatief van enthousiaste IJsselsteiners om ondernemers in de evenementenbranche te steunen. (Foto: Chyara van Ham) (Foto: Chyara van Ham)

‘Concert at the backyard’; tijd voor een feestje!

  Nieuwsflits

Afgelopen weekend was de eerste editie van Concert at the backyard. Een initiatief van enthousiaste IJsselsteiners om ondernemers in de evenementenbranche te steunen. Met een - besloten - feest door en voor IJsselsteiners hopen zij een trend te zetten die deze zomer doorgezet wordt.

IJsselstein - Ondernemers in de evenementenbranche zijn de afgelopen tijd erg getroffen. Door het uitstellen van alle reserveringen hebben zij nu nog meer behoefte aan nieuwe boekingen. De IJsselsteinse singer-songwriter Andrew Reynolds weet dit als geen ander. ''Waar ik vóór corona wekelijks volgeboekt stond met optredens door heel Nederland blijft mijn agenda nu erg leeg.''
Het initiatief wordt dan ook met open armen ontvangen. ''Geweldig dat ik zo de kans krijg om als artiest in mijn eigen woonplaats op te treden’', aldus Andrew. Tijdens de eerste editie is er niet alleen gebruik gemaakt van IJsselsteinse artiesten, maar ook van IJsselsteinse ondernemers voor de verhuur en catering.
De organisatoren, een vriendengroep uit IJsselstein, hopen dat zij met Concert at the backyard meer IJsselsteiners inspireren om eigen Thuisfestivals te organiseren. ''Een Thuisfestival hoeft niet groot te zijn. Met zo’n 20 personen in een tuin kan het al een gezellig feest worden met gepaste afstand.’'

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden