De kleuters van groep 2 puzzelden erop los. Op de vraag waar zij met de vogel heen zou vliegen antwoordt een van de kinderen: 'Naar mijn meppe en beppe in België.' (Foto: Lysette Verwegen)
De kleuters van groep 2 puzzelden erop los. Op de vraag waar zij met de vogel heen zou vliegen antwoordt een van de kinderen: 'Naar mijn meppe en beppe in België.' (Foto: Lysette Verwegen) (Foto: )

Een fris nieuw logo voor basisschool De Trekvogel

  Nieuwsflits

Het logo van De Trekvogel is vernieuwd. De bekende vogel heeft – nog steeds compleet met rugzakje - een nieuwe frisse uitstraling gekregen.

IJSSELSTEIN – Alle leerlingen mochten helpen bij de onthulling. Per groep pasten de leerlingen de puzzelstukje aan elkaar, waarmee het logo zichtbaar werd. Voor groep 2 van juf Lilian bestond de puzzel uit 20 stukjes. “Hij is lief”, vindt een van de kleuters. “En hij heeft een rugzakje”, merkt een ander op. Enthousiaste reacties die in elke groep werden gehoord. Voor directeur Sjoera Vrancken is het logo een serieuze aangelegenheid: “Ons oude logo was 20 jaar oud; een vogel met ingetrokken vleugels. Die hebben we – net als de kinderen na hun schoolperiode - uit laten vliegen.” De bekende vogel is, als symbool van trekken door de schooljaren om daarna uit te vliegen, behouden. “Maar in moderne basiskleuren en een vormgeving die past bij onze school, waar we werken aan de talenten van de leerlingen.” En uiteraard werd het een ontwerp van IJsselsteinse bodem: “Romijn Design zorgt ook voor de uitvoering van het logo op de schoolgevel en allerlei andere materialen. Na de vakantie kunnen de kinderen het zien. Een mooie verrassing om het schooljaar mee te starten.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden