Het licht gaat weer branden in het Fulcotheater aan de Overtoom. Via de lichtreclame verschenen vorige week de eerste berichten over de voortgang aan alle inwoners. (Foto: Lysette Verwegen)
Het licht gaat weer branden in het Fulcotheater aan de Overtoom. Via de lichtreclame verschenen vorige week de eerste berichten over de voortgang aan alle inwoners. (Foto: Lysette Verwegen) (Foto: )

Er is weer leven achter de deuren van het Fulcotheater

  Nieuwsflits

Het licht in het Fulcotheater gaat weer aan. Vorige week werden via de lichtreclame aan de gevel de eerste berichten IJsselstein ingestuurd.

IJSSELSTEIN – ‘Goedemiddag IJsselstein! Goed nieuws! Achter deze schermen wordt hard gewerkt. Binnenkort openen de deuren van uw Fulcotheater weer. Uiteraard met inachtneming van de coronamaatregelen. Houd dit bord in de gaten voor meer informatie. Wij wensen u een fijne dag toe! Fulcotheater’, is er in verspringende tekstdelen te lezen. En achter de schermen vindt een kleine verbouwing plaats, er wordt geverfd en het personeel steekt ook enthousiast de handen uit de mouwen na maanden van thuiszitten. Het gebouw wordt in drie zones ingedeeld, elke met eigen uitgang, horeca- en toiletgelegenheid door de coronamaatregelen. Op 17 augustus gaat de bioscoop open: in de ochtenden met film voor senioren en in de middag voor de jeugd. Met 1,50 euro entree willen de bestuurders het theater weer teruggeven aan de inwoners. Koffie, drankjes en versnaperingen zijn verkrijgbaar.
Op 1 september start het geheel nieuwe horecaconcept en zijn ook de verenigingen – zoals voor bridge en muziek – weer welkom op hun vertrouwde plek in de zalen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden