Helma, Lia en Cobie werden vrijdag na vier dagen wandelen door vrienden, buren en familie  in de Kloostertuin verrast met een heuse intocht Mét gladiolen. (Ingezonden foto)
Helma, Lia en Cobie werden vrijdag na vier dagen wandelen door vrienden, buren en familie in de Kloostertuin verrast met een heuse intocht Mét gladiolen. (Ingezonden foto) (Foto: )

Toch een beetje Via Gladiola na alternatieve vierdaagse

  Nieuwsflits

Op vele plaatsen in het land is afgelopen week de alternatieve Vierdaagse gelopen. Ook in en rond IJsselstein. Voor de dames Helma, Lia en Cobie was er zelfs in heuse intocht op touw gezet, compleet met gladiolen. In de Kloostertuin.

IJsselstein - Begin dit jaar hadden ze zich ingeschreven voor de vierdaagse in Nijmegen, echter met corona kwam de domper. De vierdaagse ging niet door. Zij bleven echter fanatiek trainen en toen kwam het bericht dat er een alternatieve vierdaagse georganiseerd werd. Deelnemers konden zelf kiezen waar zij wilden lopen. Dinsdag 21 juli zijn zij begonnen met lopen. Vier dagen liepen zij een afstand van 30 kilometer in en rond IJsselstein. Met de speciale Wandel.nl-app van de Koninklijke Wandel Bond Nederland konden ze precies vastleggen hoeveel ze gelopen hadden en zo kwamen zij aan de 120 kilometer in zijn totaliteit. De vierdaagse is ook door vele andere IJsselsteiners gelopen.
Vrijdagmiddag zijn Helma, Lia en Cobie door familie, vrienden en buren in de Kloostertuin ingehaald met de bossen gladiolen in de armen. Zo was er voor de dames toch een beetje het Via Gladiola gevoel als beloning voor vier dagen sportieve inspanning. Maar hopelijk volgend jaar gewoon weer in Nijmegen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden