Foto:

Fulcotheater heropent met 'coronaproof' bioscoop-actie

  Nieuwsflits

IJsselstein - Het doek gaat weer bijna op in Fulcotheater. Vanaf maandag 17 augustus heet een grondig vernieuwd Fulcotheater haar publiek weer van harte welkom. Het Fulcotheater heropent dan ook feestelijk met een ‘coronaproof’ 1,5 meter bioscoop-actie, met sterk verlaagde toegangsprijzen: 1,5 meter = 1,5 euro.

Vanaf maandag 17 augustus draaien in de bioscoop drie keer per dag films voor jong en oud: om 11.00, 14.00 en 16.30 uur. Te zien zijn Spike en de Magische Steen en De Beentjes van Sint-Hildegard.  Een bioscoopkaartje kost gedurende twee weken slechts 1,50 euro. Reserveren kan alleen telefonisch en is mogelijk vanaf woensdag 12 augustus. 

Met veel enthousiasme zijn medewerkers en het nieuwe bestuur de afgelopen weken aan de slag gegaan om Fulcotheater binnen de geldende coronaregels klaar te maken voor de heropening. Daarbij zijn direct - zo veel mogelijk met lokale leveranciers - een aantal vernieuwingen doorgevoerd. En er volgen nog flink wat vernieuwingen en herstelwerkzaamheden in de periode tot eind september. De medewerkers krijgen nieuwe kleding, de theaterbelichting, theaterdoeken en bioscoopapparatuur worden vervangen en een deel van de wanden en de vloer zijn opgefrist. En natuurlijk: het oude dak van het theater gaat eraf en wordt vernieuwd. Bioscoopbezoekers krijgen de primeur, vanaf 1 september gevolgd door de overige vaste gebruikers zoals koorleden, de muziekschool en bridgers. Het theater kan naar verwachting eind september weer open.

Coronaveilig
Er is inmiddels van alles aan gedaan om het Fulcotheater zo coronaveilig mogelijk te maken. Zo zijn er aparte looproutes gemaakt voor de zalenverhuur, de bioscoop en het theater. Daarvoor is ook de nooduitgang annex achteringang aangepast zodat deze als in- én uitgang kan fungeren. ''Onze luchtventilatie is gecertificeerd en voldoet aan de RIVM normen. Gebruik van de bar, consumpties: we hebben er oplossingen voor gevonden. Leest u, voordat u komt, de regels even na op onze website. Maar ook in het gebouw zelf is alles helder aangegeven. Tot slot: het is wel van groot belang dat al onze gasten zich aan de aanwijzingen van onze medewerkers houden!''

Reserveer uw kaartje(s) snel en laat u verrassen door het vernieuwde Fulcotheater! Alle info  - binnenkort - op www.fulcotheater.nl

Meer berichten