Op het Johan Cruyff Court konden de kinderen zich onder deskundige leiding al uitleven tijdens een clinic kickboksen. De clinic trok veel belangstelling. (Foto: Pulse)
Op het Johan Cruyff Court konden de kinderen zich onder deskundige leiding al uitleven tijdens een clinic kickboksen. De clinic trok veel belangstelling. (Foto: Pulse) (Foto: )

Geen moment verveling dankzij de leuke Zomer Kids Weken

  Nieuwsflits

De helft van de zomervakantie zit er al op en veel kinderen zijn door corona thuisgebleven. Maar ze hoeven zich niet te vervelen; met de Zomer Kids Weken is er elke vakantieweek genoeg te beleven.

IJSSELSTEIN – Van voorlezen, een fruitbeker maken en Lego mindstorm tot dansen, taalactiviteiten en allerlei sporten: tot 30 augustus is er nog van alles te doen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Het programma met gratis activiteiten is georganiseerd door Pulse in samenwerking met allerlei lokale organisaties en verenigingen. “De belangstelling voor een hockey- en voetbaltoernooi was vorig jaar matig”, vertelt Christijan Jansen van Jorksveld. “Dit jaar dachten we ‘Gewoon doen’, omdat zoveel kinderen thuis zijn.” En de belangstelling van de kids was geweldig. “Ruim 500 kinderen namen al deel aan de activiteiten. Ook verenigingen werkten graag mee, want ook daar bleven veel mensen thuis.” Met nog een paar weken te gaan kunnen de kids deelnemen aan een kookworkshop, handbal, tennis en meer. Voor materiaal wordt gezorgd. "Kinderen hoeven alleen maar water mee te nemen en er ligt voor elke deelnemer een petje en een frisbee klaar."Kijk voor informatie en inschrijven op: www.zomerkidswekenijsselstein.nl.

Meer berichten