Foto: Hans van Oosterhoudt

Politie zoekt getuigen na dodelijke aanrijding in IJsselstein

  Politie

IJsselstein - Op de T-kruising van de Tuinensingel en de Hendrik Copijnstraat is donderdagochtend 28 december een 74-jarige vrouw op een scootmobiel aangereden. Zij is in het ziekenhuis overleden. De politie wil graag in contact komen met personen die nog niet door de politie zijn gehoord, maar die wel getuige zijn geweest van de aanrijding.rond 09:40 uur is .

Deze aanrijding vond plaats rond 09.40 uur. De bestuurder van een personenauto wilde vermoedelijk rechts afslaan en verleende geen voorrang aan de voor hem van links komende scootmobiel. De bestuurster van de scootmobiel is hierbij hard met haar hoofd op de straat terecht gekomen en werd in zeer kritieke toestand naar het ziekenhuis vervoerd. Het letsel bleek dusdanig dat het slachtoffer in het ziekenhuis is overleden. De bestuurder van de auto, een 67-jarige man uit IJsselstein is op het politiebureau verhoord.

De verkeersongevallenanalyse van de politie onderzoekt de nadere toedracht van de aanrijding. De politie wil daarom in contact komen met personen die nog niet door de politie zijn gehoord, maar die wel getuige zijn geweest van de aanrijding. Zij kunnen bellen naar 0900-8844.

Meer berichten

Shopbox