Logo zenderstreeknieuws.nl


Kampioenen

HCIJ jeugd-opleidingsteam (MD3) twee keer kampioen!

  Sport

IJsselstein - Niet alleen op het hoogste niveau van de hockeyclub IJsseloever gaat het (sportief) voor de wind... Sinds dit seizoen is de hockeyclub begonnen met een opleidingsteam in de D-lijn van de meisjes. Een team bestaande uit eerste jaars D-meisjes (10-11 jr) dat drie keer per week traint met goed opgeleide trainers en enthousiaste begeleiding.

Dat het een gemotiveerd team is hoeven we misschien niet uit te leggen, maar dat het ook direct tweemaal in het eerste seizoen kampioen zou worden had niemand durven bevroeden. Nadat afgelopen winter al het kampioenschap in de zaalcompetitie werd behaald, is het nu ook gelukt om de lente-competitie op het veld binnen te slepen.

Extra knap van de meiden omdat ze regelmatig tegen 'grote' tweedejaars meiden van andere verenigingen moesten aantreden. Mede doordat het een hecht team vormde, en men voor elkaar door het vuur ging, is het toch gelukt om de concurrentie af te troeven. Afgelopen zaterdag werd dit natuurlijk gevierd met (alcohol vrije) champagne en een traditionele duik in de IJssel.

Reageer als eerste

Lees ook

Meer berichten