Logo zenderstreeknieuws.nl


IJsselstein gaat succesvolle sporters huldigen

  Sport

In de gemeente IJsselstein zijn veel sportverenigingen en individuele sporters actief. Het komt regelmatig voor dat een team of individuele sporter regionaal, provinciaal, landelijk of zelfs internationaal in de prijzen valt of dat zij een bijzondere prestatie realiseren.Het college van B&W wil deze teams en sporters graag kunnen huldigen.

Op vrijdag 25 augustus organiseert de gemeente de Sporthuldiging.
Ken jij van het sportseizoen 2016-2017 een team dat kampioen is geworden in een reguliere competitie? Een individuele kampioen met een 1e plaats? Een team/sporter met een bijzondere prestatie bijvoorbeeld internationaal actief of plaatsing NK of EK?

Vertel het de gemeente en meld deze sporters aan via sporthuldiging@ijsselstein.nl

"Als stad vinden we het belangrijk om mensen die een bijzondere sportprestatie hebben geleverd te eren", zegt verantwoordelijk wethouder Marijke van Beukering. "Ik kijk uit naar deze huldiging. Kampioen word je immers niet zomaar. Daarbij dragen onze sporters bij aan een goed sportklimaat. Hun prestaties zetten anderen aan ook te gaan sporten. Zien sporten, doet sporten.

IJsselstein is trots op alle sporters. Met deze bijeenkomst willen we dat uitdragen. We hoeven niet bescheiden te zijn op sportgebied. Onze kampioenen krijgen het eerbetoon dat ze verdienen."

Reageer als eerste
Meer berichten