Logo zenderstreeknieuws.nl


13e Editie IJsselsteins Open Golfevent op 11 september in Wilnis

  Sport

De 13e Editie van IJsselsteins Open Golfevent wordt dit jaar gehouden op maandag 11 september op Golfpark Wilnis. Het IJsselsteins Open is een 1-daagse golfwedstrijd waaraan inwoners uit IJsselstein en omliggende gemeenten kunnen deelnemen.

Zij strijden op sportieve wijze om de felbegeerde wisseltrofeeën. Het Open is in IJsselstein inmiddels een begrip geworden voor jong en oud. Het accent van het evenement ligt nu vooral op de jarenlange vriendschap tussen golfende inwoners inwoners uit IJsselstein en omstreken, ondernemers uit de regio en sponsoren van het evenement. Ondernemers en golfers ontmoeten elkaar in een informele en ontspannen sfeer in een prachtig golfpark, in een mooi polderlandschap.

Door het IJsselsteins Open Golfevent positief te profileren hoopt de organisatie de nationale en regionale zichtbaarheid en vindbaarheid van onze partners te vergroten. Ieder met een eigen rol en in open verbinding met de golfsport, zonder aanzien des persoon.

Wij willen samen met onze partners maatschappelijke doelen helpen verwezenlijken. Onder andere door de mens te interesseren in maatschappelijk verantwoord ondernemen, door anderen aan te moedigen je sterk te maken voor bewust omgaan met natuur en milieu.

Golfsport wint gelukkig nog steeds terrein in populariteit. De organisatie hoopt met het jaarlijks organiseren van het Open ook een bijdrage te kunnen leveren aan het doel om mensen (jong en oud) meer in beweging te krijgen. Het is gelukkig niet alleen het bewegen, maar ook het plezier hebben om samen met golffanaten bezig te zijn.

Inschrijven voor deelname aan de 13e Editie van IJsselsteins Open Golfevent kan via de website www.ijsselsteins-open.nl Het maximum aantal deelnemers m/v = 72 Vol = Vol.

Reageer als eerste
Meer berichten