Logo zenderstreeknieuws.nl


Foto: -

Wederom een geslaagd mini-toernooi bij VIVES!

  Sport

Op zaterdag 18 november 2017 heeft VIVES weer het jaarlijkse mini-volleybaltoernooi georganiseerd. Dit toernooi is voor jongens en meisjes van de leeftijd van 6 tot en met 11 jaar. Verenigingen kunnen voor 5 verschillende niveaus inschrijven. 18 november was ook de dag dat Sinterklaas weer in ons land is gekomen, en toch waren er veel kinderen enthousiast om te komen volleyballen.

Met 28 teams en in totaal 149 kinderen is het een zeer geslaagde ochtend geweest. Om 09:30 uur zijn we van start gegaan, waarbij de jeugdleden van VIVES kwamen helpen met fluiten en tellen van de wedstrijden. Elk team heeft 4 wedstrijden van 12 minuten gespeeld.

Tussendoor kon er een versnapering opgehaald worden, deze werd verzorgd door de Albert Heijn. Dit toernooi gaat om plezier hebben met volleyballen dus 1 winnaar was er niet. Iedereen is naar huis gegaan met een vaantje als dank voor de deelneming.

We kunnen terugkijken op een sportief en zeer gezellig toernooi!

Lijkt het je leuk om een keertje bij VIVES te komen trainen, dat kan! VIVES geeft jou de mogelijkheid om 3x gratis te trainen. Deze trainingen zijn op woensdagmiddag (niet in de schoolvakanties) van 16:30-18:00 uur voor groep 3 t/m 6 en van 18:00-19:30 uur voor groep 7 en 8.

Opgeven kan bij: Martha Verstoep via 030-6881625/ maverstoep@gmail.com

Meer berichten

Shopbox