Foto: Tony Buijse

IJsseloever Dames 1 en Heren 1 blijven ongeslagen

  Sport

IJsselstein, 11 maart 2018

Heren 1 speelt thuis tegen Amersfoort. Amersfoort won vorige week van de nummer 2 in de pool, Ede. Op papier lijkt de wedstrijd van vandaag er dan ook een waarin de IJsselsteiners flink aan de bak moeten. In de eerste 10 minuten zoekt IJsseloever naar mogelijkheden. Amersfoort ziet een kans op een counter en scoort 0-1. vijftien minuten later lukt het IJsseloever om langszij te komen. Niels Jansen scoort de gelijkmaker. Vlak voor rust weet Tom Gras de stand op 2-1 te brengen door vanaf de kop cirkel te scoren. In de tweede helft weten Joren Straatman en Floris van den Bos uit strafcorners te scoren. Eindstand 4-1.

Zondag 18 maart speelt IJsseloever H1 uit, tegen Houten. De wedstrijd begint om 14:45u.

Amstelveen, 11 maart 2018

IJsseloever Dames 1 speelt uit, tegen de dames 1 van AMVJ. De dames staan op scherp. Ze zijn dit seizoen nog steeds ongeslagen. In de eerste helft opent AMVJ de score en maakt 1-0. IJsseloever blijft mooie combinaties maken en krijgt kansen om op het doel te schieten, maar zonder te scoren. Na de rust maakt de ploeg uit Amstelveen de 2-0. Bij IJsseloever gaat er dan een tandje bij. Na een solo-actie van Sabine Goemans en een keihard schot op doel weet Sara Klein de bal in te tippen. Even later begaat de Amstelveense keeper een overtreding op Julia Jorge en krijgt IJsseloever een strafbal. De aanvoerder Els de Jong benut deze kans en scoort door de bal hard in de linkerhoek te pushen. De eindstand wordt daarmee 2-2. Met één punt in de zak konden de dames terug naar IJsselstein en behouden hun ongeslagen status.

Vrijdag 16 maart speelt IJsseloever D1 thuis, op Sportpark IJsseloever, tegen Houten. Er wordt dan gestreden om de Silvercup. De wedstrijd begint om 20:30u.

Meer berichten