Foto: Margot Bon

Mooi ritmisch gym weekend voor GV Vogel

  Sport

Het weekend van 10 en 11 maart stond voor GV Vogel ritmische gymnastiek bol van wedstrijdactiviteiten. Vooral de zondag was succesvol. De meiden uit de eerste divisie namen voor goed uitgevoerde groepsoefeningen goud, zilver en brons in ontvangst.

Op zaterdag 10 maart kwam de selectie uit de tweede divisie in actie op de tweede districtswedstrijd in Woubrugge. Er waren mooie individuele oefeningen van alle gymnastes en ook de duo's lieten zien wat ze waard zijn. Het senioren duo, Nynke de Lang en Sarena Gravenstijn behaalde een hoge score voor de knotsoefening. Deze score van 17.350 pt. was goed voor een mooie vierde plaats.

Op zondag 11 maart was eerste landelijke plaatsingswedstrijd voor groepen uit de eerste divisie. De senioren hebben na een prachtige oefening met hoepels de 2e plaats weten te bemachtigen. De junioren mochten voor hun knotsoefening de 3e plek op het podium innemen. De prejunioren mochten hun groepsoefening met hoepels laten zien. Deze was goed voor een 11e plaats. Ook de minis’s van Vogel kwamen met een oefening op de vloer. Hiermee verdienden ze allemaal een gouden medaille!

Komend weekend zijn de gymnasten uit de eerste divisie opnieuw te zien tijdens de tweede plaatsingswedstrijd individueel in Utrecht, sporthal de Dreef.

Meer berichten