MHC Ede H1 - IJsseloever H1
MHC Ede H1 - IJsseloever H1 (Foto: Tony Buijse)

IJsseloever Heren 1 strijdt om kampioenschap

  Sport

Ede, 6 mei 2018

In de laatste wedstrijden van het seizoen moet nog hard gestreden worden. Heren 1 van IJsseloever is al zeker van promotie en strijdt nu voor het kampioenschap. Ede staat tot vandaag vierde in de poule, de plaats voor de play-offs, maar strijd nog voor rechtstreekse promotie. De wedstrijd Ede H1 - IJsseloever H1 mag dan ook met recht een Topper genoemd worden. In de eerste helft zijn er over en weer kansen. Ede benut een strafcorner en maakt 1-0. IJsseloever geeft Ede ruimte om de bal rond te spelen en op te bouwen, maar blijft goed verdedigen. In de tweede helft speelt IJsseloever kort op de bal en blijft jagen. Het spel speelt zich dan grotendeels af op de helft van Ede. Diverse strafcorners zijn het resultaat, maar blijven onbenut. Ede houdt stand. Ondanks alle extra energie blijft de eindstand 1-0 voor Ede.

De stand in de poule blijft ongewijzigd. IJsseloever is nog steeds koploper, met 2 punten daaronder gevolgd door Hattem. Ede staat nog 4de en houdt uitzicht op play-offs.

In de laatste wedstrijd van het seizoen speelt IJsseloever thuis tegen Forward H1 uit Groningen. De IJsselsteiners kunnen dan seizoenskampioen worden. De wedstrijd wordt gespeeld 13 mei 2018 op Sportpark IJsseloever en start om 14:45u.

Meer berichten