Logo zenderstreeknieuws.nl


HCIJ MD2 tweemaal kampioen!
HCIJ MD2 tweemaal kampioen! (Foto: Egmond Maringka)

HCIJ MD2 flikt het weer en plonst in de IJssel na kampioenschap!

  Sport

IJsselstein - Na begin van dit hockeyseizoen al kampioen van de najaarscompetitie te zijn geworden is de MD2 nu ook kampioen geworden van de lentecompetitie 2018!

Nadat het merendeel van het team vorig jaar in het HCIJ jeugd-opleidingsteam al tweemaal kampioen was geworden, werd het dit jaar voor de meiden wederom een mooi en sportief hockeyjaar. Wat een bijzonder team is dat!

Dit seizoen werd het team begeleid door 2 jonge jongens die startten als coach bij HCIJ. Vanaf het begin heeft het team hard gewerkt. Tussen de speelsters onderling, tussen de staf en tussen de ouders en andere supporters. Iedereen werd op z’n waarde geschat, in z’n waarde gelaten en op waarde ingezet. Tussen de meiden was er respect, niemand werd afgevallen, ook als het even niet goed liep. Dat is de kracht van een hecht team!

Met mooi verzorgd hockey en veel samenspel hebben de meiden dit seizoen laten zien hoe je als team het beste in elkaar naar boven kunt halen.

Na een 4-0 klinkende overwinning tijdens de laatste competitiewedstrijd werd het kampioenschap gevierd bij de Mac, gevolgd door een frisse traditionele kampioensduik in de IJssel.

Meer berichten

Shopbox