Najaarscompetitie tafeltennis zit er op voor ONI

  Sport

De najaarscompetitie zit er op…………
Voor de tafeltennissers van t.t.v. ONI is de klus geklaard. ONI-1 trad thuis aan tegen de kampioen Almeerspin-1 en nam waardig afscheid van de tweede klasse. De IJsselsteiners verloren uiteindelijk met 1-4 en zijn voor de volgende ronde veroordeeld tot de derde klasse.
ONI-2 nam het er ouderwets van en versloegMaarssen-4 met 5-0.Ondanks deze maximale score bleef ONI-2 op 3 punten steken van de kampioen in hun klasse.
ONI-3 moest uit tegen lijstaanvoerder VITA-2. De heren uit Vianen wonnen met 4-1 en zijn daardoor vrijwel zeker kampioen. ONI-3 eindigde op en keurige 3e plaats.
ONI-4 versloeg in de laatste uitwedstrijd koploper Reflex Maarn-2 met 2-3. Daarmee kwamen Peter Kooy en Stan de Wit qua punten gelijk met de koploper maar helaas op onderling resultaat over twee wedstrijden werd Reflex toch de kampioen.
ONI-5 verloor thuis zijn laatste wedstrijd tegen Traiectum-2 met 2-3 en belandde daardoor op de laatste plaats. ONI-5 zal het volgende keer een klasse lager moeten gaan proberen.
ONI-6 sloot het seizoen tegen kampioen Maarssen-5 af met een 5-0 nederlaag. ONI-6 eindigde daardoor op de vijfde plaats op de ranglijst.

Meer berichten