Tafeltennissers ONI starten veelbelovend

  Sport

De eerste ronde van de voorjaarscompetitie verliep voor ttv ONI naar wens. Liefst vier van de zeven teams wisten de eerste ronde te zegevieren.

ONI-1 versloeg thuis Veenland-2 met 4-1. Hans van Dongen, terug op het oude nest, was het nog niet verleerd en wist een enkelspel te winnen. Jos Derks pakte zelfs twee zeges en wist samen met Hans ook de dubbel in winst om te zetten.
ONI-2 liep in Huizen tegen de kleinst mogelijke nederlaag aan. Daniël Lehman won een enkelspel en samen met Jim Bosch ook de dubbel. Uitslag 3-2 voor Huizen-2.
ONI-3 startte ouderwets. Erik van Gijssel en Sander Wendel wonnen alles wat er te winnen viel. Fletio-2 werd met 0-5 verslagen.
ONI-4 deed het minder goed. Tegen Vita-3 wist alleen Ernst Jan de Vries een punt binnen te slepen. Met als gevolg een 1-4 nederlaag.
ONI-5 versloeg uit in Bunschoten, Bunschot- 4 met 2-3. Peter Kooy en ( invaller) Harry van der Wardt wonnen ieder een enkelspel en samen ook de dubbel.
ONI-6 versloeg thuis ZTTV-7 met 4-1. Arie de Gier won zijn beide enkelspelen. Joop van Ewijk voegde daar een winstpartij aan toe en samen met Arie werd ook de dubbel in winst omgezet.
ONI-7 ging in Nijkerk tegen REGA-6 fors onderuit. Josje Ligtermoed en Gerard Geelen kwamen er niet aan te pas. Rega-7 won met 5-0.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden