Start IJsselsteinse toertocht 2018
Start IJsselsteinse toertocht 2018 (Foto: Bert Pilon)

IJsselsteinse Toertocht voor en door IJsselstein

  Sport

Zaterdag 22 juni 2019 vindt de zesde editie van de IJsselsteinse Toertocht plaats. Een wielertocht die voor en door IJsselsteiners georganiseerd wordt. Achter de schermen zijn de voorbereidingen in volle gang en het belooft weer een prachtige tocht te worden! Dit jaar brengt de route de wielrenners door het mooie gebied van Lek en Linge en deelnemers kunnen kiezen uit 3 afstanden 75, 100 en 125 kilometer.

Er kunnen maximaal 400 deelnemers meefietsen en dat maakt het ieder jaar weer spannend of ook iedereen die wil daadwerkelijk mee kan fietsen. Vroeg inschrijven is dus aan te raden! De voorinschrijving is gestart en er kan ingeschreven worden tot en met vrijdag 31 mei. Inschrijven kan via de website https://ijsselsteinsetoertocht.nl. Na 31 mei is de voorinschrijving gesloten en is alleen dag-inschrijving nog mogelijk. Mits er nog een plekje is want vol is vol!

Net als voorgaande jaren wordt de opbrengst van de IJsselsteinse Toertocht aan maatschappelijke organisaties geschonken die zich inzetten voor de samenleving in en om IJsselstein. Dat wordt mogelijk gemaakt door de vele sponsoren en de belangeloze inzet van een vijftigtal trouwe vrijwilligers. Ook dit jaar hebben hoofsponsor Van Ekeris Tweewielers en alle andere sponsoren zich wederom bereid getoond te ondersteunen en zo de toertocht mogelijk te maken.

De IJsselsteinse Toertocht begon zes jaar geleden als een klein initiatief van Gerard van den Berg en Remco Peek en is inmiddels een begrip geworden met een vermelding op de wielerkalender van Midden Nederland. De ruim 400 deelnemende wielerfans komen uit alle windstreken van Nederland.

Vooral de gezelligheid, kleinschaligheid en saamhorigheid tijdens de tocht en na de tocht trekt veel deelnemers. Na de tocht is het Finish terras met DJ Richard Zwambag en een live artiest niet meer weg te denken op het evenemententerrein aan de Lage Biezen.

Veiligheid, ondersteuning, verzorging en een goede bewijzering van de route staat boven alles! Bij binnenkomst ontvangt iedere deelnemer een uniek aandenken mogelijk gemaakt door DTC Lease..

Schrijf nu in via https://ijsselsteinsetoertocht.nl want vol is vol!

Meer berichten