Bruggetje tijdens de walk.
Bruggetje tijdens de walk. (Foto: Martijn van Veenendaal)

IJsselTrail voor hardlopers en wandelaars bijna vol

  Sport

Zondag 31 maart komt de 3e editie van de IJsselTrail. De onderdelen van het hardlopen zitten bijna allemaal vol. Er zijn nog enkele startbewijzen te verkrijgen via de voorinschrijving maar vol is echt vol.

Wil je nog mee lopen ga dan snel naar www.IJsseltrail.nl en kijk of jou onderdeel nog niet vol zit. Voor het wandelen is een dag inschrijving ook mogelijk voor wave 2. De start is dan tussen 10.00 en 10.20 uur. Stempelkaarten zijn voor €12,- per stuk te verkrijgen bij de bar van de korfbalvereniging Fortissimo.

PowerWalkers ook welkom

Nieuw dit is de 5,6 km trail run en of powerwalk. Powerwalken zit tussen het wandelen en hardlopen in en is een heerlijke vorm van lichaamsbeweging voor alle leeftijden. Lekker stevig doorstappen, waardoor je je fitter, sterker voelt, je conditie en spierkracht opbouwt. Altijd 1 voet aan de grond, zodat het minder belastend is voor de spieren, pezen en gewrichten. Mocht je willen mee powerwalken dan kun je je aanmelden bij Renata 06 - 415 398 11 of www.reset-yourbody.nl

Goede doelen
De opbrengsten van IJsselTrail gaat naar verschillende goede doelen, o.a. team4u een Roparunteam die voornamelijk uit IJsselsteiners bestaat. Meer informatie is te vinden op de www.IJsselTrail.nl. Ook kun je hier gelijk inschrijven.

Meer berichten