Martin Klever (links) en Gerard Ravesteijn (tweede van rechts) ontvangen van bestuursleden Geert Brokking (tweede van links) en Ruben Dorresteijn een ingelijst S.V. Lopik-shirt met daarop de logo's van de nieuwe hoofdsponsors.
Martin Klever (links) en Gerard Ravesteijn (tweede van rechts) ontvangen van bestuursleden Geert Brokking (tweede van links) en Ruben Dorresteijn een ingelijst S.V. Lopik-shirt met daarop de logo's van de nieuwe hoofdsponsors. (Foto: R. Bakker)

RIT en Klever nieuwe hoofdsponsors Lopik 1

  Sport

S.V. Lopik heeft zich voor de komende drie seizoenen verzekerd van twee nieuwe hoofdsponsors. Vanaf het volgende seizoen prijken de namen van Klever Boor- en Perstechniek en Ravesteijn Infa & Telecom op de tenues van het eerste elftal. “Een belangrijke stap voor de continuïteit van S.V. Lopik”, vindt voorzitter Robert Bakker.

Klever Boor- en Perstechniek uit Benschop en Ravesteijn Infra & Telecom uit Lopik zijn de komende drie seizoenen de hoofdsponsors van het eerste elftal van S.V. Lopik. Op dinsdag 28 mei 2019 ondertekenden Patrick en Gerard Ravesteijn en Martin Klever het sponsorcontract. De 66-jarige voetbalvereniging in de gemeente Lopik is verheugd dat beide ondernemingen hun naam aan de club willen verbinden en ziet uit naar een goede en vruchtbare samenwerking.

“Dit sponsorcontract is een grote stap om de continuïteit van onze club te waarborgen”, aldus Lopik-voorzitter Robert Bakker. “Sponsoring vormt immers een belangrijke inkomstenbron voor onze vereniging en zorgt er bovendien voor dat we onze ideeën voor toekomst kunnen gaan uitwerken.”

“Voor RIT en Klever betekent de deal vooral de mogelijkheid om onze maatschappelijke betrokkenheid in de gemeente Lopik te tonen”, melden de heren Patrick en Gerard Ravesteijn en Martin Klever. “Bovendien dragen wij S.V. Lopik een warm hart toe en willen in het verlengde hiervan graag een steentje bijdragen aan de voortgang van de club.”

Ravesteijn Infra & Telecom BV (RIT) is opgericht door de broers Patrick en Gerard Ravesteijn. Samen hebben zij meer dan zestig jaar ervaring in bestaande koperwerkzaamheden en moderne glasvezeltechniek. Ravesteijn beschikt over een jong wagen- en machinepark en zet moderne technologieën en ervaren mensen in. Dat is hun garantie voor kwaliteit, veiligheid en efficiency.

Klever Boor- en Perstechniek is dé specialist op het gebied van horizontaal gestuurde boringen. Met de vanaf 1994 opgebouwde praktijkervaring is Klever een ideale partner voor het veilig en betrouwbaar realiseren van ondergrondse infrastructuren. Bij het zorgvuldig voorbereiden, uitvoeren en afwikkelen van iedere opdracht staan kwaliteit, veiligheid en milieuzorg voorop. De opdrachtgevers van Klever zijn nutsbedrijven, gemeentes en diverse aannemers in de infrastructuur.

Meer berichten