Volle buit TTV ONI bij start najaarscompetitie

  Sport

IJsselstein - De eerste ronde van de competitie zit er al weer op. En de start was zeker voortvarend. ONI-1 had een vrije avond, maar ONI-2, -3, -4, -6 en ONI-8 haalden de volle buit binnen.

Bij ONI-2 begon Jim sterk met een overwinning. Wouter Werensteijn won zijn beide enkelspelen en samen met Jim de dubbel. Genoeg voor een 4-1 zege op Elan-2.

ONI-3 won nipt met 3-2 van VTV-6. Vooral dankzij de twee zeges van Erik van Gijssel . Gelukkig was er samen met Bert Goudriaan ook winst in de dubbel.

ONI-4 wil graag een klasse hoger. Peter Kooij en Stan de Wit wonnen dik verdiend van Huizen-3. Jammer dat Stan een punt moest afgeven. Uitslag 1-4 voor ONI-4.

ONI-5, had het na een jaar pauze, niet gemakkelijk en verloor uit in Vleuten van Fletio-3 met 3-2.

ONI-6, in de personen van Daan Gagliardi en Arie de Gier kenden geen genade met de Schans-6. Het werd een maximale 0-5 overwinning.

ONI-7 liep tegen een vergelijkbare uitslag aan tegen HTTC-7. Anne de Groot en Joop van Ewijk konden helaas geen potten breken en verloren met 0-5.

ONI-8, tenslotte, versloeg thuis SC 't Gooi-2 met 5-0. Leo van Klaveren en Gerard Geelen wonnen alles wat er te winnen viel.

Meer berichten