VVIJ MO 17-1 verliest nipt van St. Hapert/EHC

  Sport

IJsselstein - Het leven in de 4e divisie is niet effe een klusje dat eenvoudig kan worden geklaard. Na het succes van vorige week tegen Eldenia (1-4) waren de "meiden" voldoende gemotiveerd. Mede het in die wedstrijd vertoonde spel gaf reden voor een vervolg. Helaas na een goede 20 minuten met veel drive ,kwamen de gasten steeds beter in hun spel. VVIJ moest met lede ogen aanzien dat de wedstrijd kantelde in het voordeel van Hapoert/EHC. In de 24e
minuut na een slippertje in de verders tot dusver foutloze spelend defenie van VVIJ werd de enigste goal van deze wedstrijd gescoord: 0-1.

VVIJ kwam deze onverwachte terugslag niet meer te boven in het verloop van deze\ 1ste helft. VVIJ in het begin vaak leuk combinerend ging zich toeleggen op (te vaak)de lange bal wat niet zorgde voor een kentering; rust; 0-1.

Na de thee veranderde het spelbeeld niet veel. Hapert/EHC oefende voldoende controle uit op de wedstrijd met veel balbezit. VVIJ probeerde het wel, maar was niet bij machte de koers van de wedstrijd te veranderen. Echte grote kansen voor de thuisclub waren niet te noteren. Hetzelfde kan echter ook worden gezegd van de gasten, het dreigde vaker maar VVIJ met vermeende krachten hield de schade beperkt.

Wederom een leermoment voor de "meiden" die a.s. zaterdag te gast zijn bij De Meern M0-17, samen met Excelsior R koploper met zeven punten uit drie wedstrijden.

Meer berichten