Glenn Meerstra dribbelt richting de basket.
Glenn Meerstra dribbelt richting de basket. (Foto: Ricardo Creebsburg)

Basketballers Jump blijven ongeslagen

  Sport

IJsselstein - Voor het vierde maal op een rij hebben de basketballers van Jump IJsselstein hun partij in winst om weten te zetten.

Zaterdagavond was het Utrechtse S.B.U op bezoek in sporthal Het Heem. Na een stroeve eerste helft, denderden de IJsselsteiners er in de tweede helft overheen en zetten een klinkende 79 - 49 uitslag op het scorebord.

Geplaagd door blessures begonnen de IJsselsteinse basketballers aan hun vierde competitiewedstrijd. Het gepromoveerde S.B.U was een nieuwe tegenstander en had wisselende uitslagen laten zien in de start van de competitie.
Jump startte degelijk aan de wedstrijd. De bal ging goed rond en het team kwam tot goede schotkansen. Helaas zat in deze fase van de wedstrijd de spreekwoordelijke deksel op de basket, waardoor het team geen goede voorsprong kon nemen. In de rust leidden de IJsselsteinse basketballers met een magere marge van 27 tegen 24.
Na rust was het Pim Dekker die het voortouw nam. Met veel steals die omgezet werden en in snelle scores begon Jump uit te lopen. Toen ook de schoten begonnen te vallen was het gedaan met het Utrechtse verzet en bleven de punten in IJsselstein.

Meer berichten