Eerste helft najaarscompetitie zit er op voor ONI

  Sport

IJsselstein - De eerste helft van de najaarscompetitie zit er op voor de tafeltennissers. Tijd voor een overzicht. En dan zien we dat de ONI-teams het niet slecht hebben gedaan tot nu toe. Verreweg het beste optreden kwam van ONI-6. Ze wonnen niet alleen alle vijf de partijen op rij maar deden dat met allure. ONI-6 staat met 19 uit 20 vet op de eerste plaats in zijn poule.

ONI-1 wist in de vijfde ronde, mede dankzij sterk optreden van “invaller” Wouter Werensteijn, de zaak weer op te pikken. ONI-1 won met 5-0 van Hilversum-2 en staat tweede op de ranglijst met 16 uit 20.

ONI-2 Staat met eenzelfde aantal punten tweede op de ranglijst vooral dankzij het sterke optreden van de eerder al genoemde Wouter Werensteijn. ONI-3 was wat wisselvalliger in zijn optreden en staat halverwege met 12 punten vierde op de ranglijst. ONI-4 staat, eveneens met 12 op de derde plek maar heeft wel een wedstrijd minder gespeeld. ONI-5 doet het maar zeer matig en staat met slechts 10 punten vijfde . ONI-7 behaalde tot nu toe 6 punten en moet genoegen nemen met een voorlopige 4e plek. ONI-8 tenslotte haalde 14 punten binnen en staat daarmee op de vierde plaats.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden