VVIJ M0 17 krijgt te weinig in Wijchen

  Sport

IJsselstein - De vijfde wedstrijd van het seizoen bracht VVIJ MO 17 in Wijchen, bij Nijmegen.Het was het 3e uitduel voor VVIJ, en de twee eerder gespeelde wedstrijden waren goed voor de tot nu toe behaalde punten (4).

Woezik had gedurende de 1e helft voordeel van de harde wind. VVIJ trotseerde deze echter dappper, maar de druk bleef aanhouden van de thuisclub. Toch was het VVIJ dat verrassend de leiding
na 10 minuten via Chayenne. Na aangespeeld te zijn even over de middenlijn haalde zij meteen geweldig uit en met een fraaie boog verdween, tot ontzetting van de thuisclub in het doel. 0-1. Woezik draaide de duimschroeven aan, maar in eerste instantie leek VVIJ toch eenvoudig de druk te weerstaan. Maar een bal'op de paal kwam VVIJ toch goed weg, en verder was VVIJ goalie Angela paraat. Het
was toch Woezik dat in de 35e minuut in deomschakeling langszij kwam; 1-1, een fout in de VVIJ defensie in, op slag van rust, verder in het zadel geholpen: 2-1.
In het 2e bedrijf was het windvoordeel verdwenen voor VVIJ. Het spelbeeld zagtwee gelijkwaardige teams, zonder grote kansen voor beide. Rowin was dicht bij een verdiende gelijkmaker, maar de goalie van de thuisclub tikte de bal uit de kruising. VVIJ werd sterker, maar kon dit niet in de score verwezelijken, Woezik kwam echter verassend aan de derde goal; 3-1. Hierna werd het erg rommelig aan beide kanten en bij hetr laatste fluitsignaal wasWoezik was drie punten rijker. VVIJ had meer verdiend, VVIJ zal zaterdag moeten trachen de eerste punten op Groenvliet te behalen'tegen hekkesluiter Spartaan'20 uit Rotterdam (12.00 uur).

Meer berichten