Sander Monster Fotografie

Jump laat punten liggen

  Sport

IJsselstein - De heren van Jump geven thuis de punten onnodig uit handen. Afgelopen zaterdag avond stond basketballend IJsselstein weer paraat. De Heren 1 speelde dit weekend een gewaagde wedstrijd tegen de boys van LUSV. Helaas weten de jongens uit IJsselstein het niet voor elkaar te krijgen om winst in eigen huis binnen te slepen. Na een spannende energieke wedstrijd staat de stand op 53-59 in het voordeel van de Leidsche studenten.

De Paars Gele Galliërs gingen ongekend sterk van start. Met sterke 3 punters van de heer Von Burg kwamen de heren al snel op voorsprong. Met een stand van 35-25 gingen de mannen de kleedkamers in tijdens de rust.

Na de rust sloeg de wedstrijd echter totaal om. Leiden parkeerde zichzelf in een 3-2 zone-defence. De schoten vielen niet meer en de acties bleven uit. IJsselstein wist niet wat het met deze verdediging aan moest. Al snel kwam LUSV op gelijke stand. Vanaf dat moment begon het publiek te zweten. Helaas wisten de mannen in Paars Geel het tij niet meer te keren en ging LUSV met de punten naar huis.

Ondanks het verlies was de sfeer in de zaal weer als ouderwets grandioos. IJsselstein staat weer achter onze spelers en dat zien we terug in het veld.

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden