Inschrijving IJsselTrail 2020 is geopend

  Sport

IJsselstein - De 4e editie van IJsselTrail - (trailrunning en wandeltocht - zal op 29 maart 2020 plaatsvinden.

Bij trialrunning, of te wel trail hardlopen, is het parcours voornamelijk off-road. Hierdoor gebruik je je spieren veel gevarieerder dan op de verharde weg. Ook kom je bij trailrunning vaak op plekken die anders niet toegankelijk zijn en geniet je van de mooie natuur. Het gaat hierbij niet om de tijd, maar om het genieten!

De trailrunners kunnen ook dit jaar weer kiezen uit 3 afstanden: 5, 10 of 20 km. De 5 km is een leuke afstand, waarbij de helft off-road Een leuke manier om kennis te maken met het trailrunning. De 10 km is voor 60% off-road. De 20 km is 80% off road en gaat door het IJsselsteinse bos en langs mooie eendenkooien trailrunners starten bij de jachthaven Marnemoende.

Naast het trailrunning kun je tijdens de IJsselTrail ook deelnemen aan een wandeltocht van 20 km. Deze tocht volgt nagenoeg dezelfde route als de trail van 20 km. De start van de wandeltocht is niet bij de Jachthaven Marnemoende, maar bij IJsseloever.

Dit jaar worden met de opbrengsten ook weer verschillende goede doelen gesteund, zoals Stichting Roemeense Kinderhulp. Zij zullen ook dit jaar weer de verzorgingspost verzorgen.

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan één van de trails of aan de wandeltocht, schrijf je dan in via www.IJsseltrail.nl Hier vind je ook meer informatie over het evenement.

De IJsselTrail zal in 2021 in het najaar plaatsvinden in plaats van in het voorjaar. Deze editie wordt anders, maar hoe en wat dat houdt de organisatie nog even geheim.

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden