Tafeltennissers ONI 1 dicht bij stunt

  Sport

IJsselstein - Het was op het nippertje net niet. Maar even leek het erop alsof ONI-1 zijn eerste reguliere overwinning in de eerste klasse zou boeken. Hans van Dongen en Jos Derks vochten voor wat ze waard waren maar moesten uiteindelijk ZTTV-1 met 3-2 voor laten gaan.

ONI-2 onderging in Utrecht tegen SVE-4 hetzelfde lot. Daniël Lehmann zorgde voor de 2 punten voor de IJsselsteiners. En zie blijkbaar kon ONI-3 niet achterblijven en verloor uit tegen SVE-6 ook met 3-2. Erik van Gijssel won een enkelspel en samen met Sander Wendel ook de dubbel. ONI-4 haalde ouderwets uit en versloeg DTV Smash-2 , na een moeizame strijd, met 5-0. Stan de Wit en Marek Bednarczyk zijn nog steeds ongeslagen. ONI-5 bakte er niks van en verloor thuis met 0-5 van TCCL-2. ONI-6 had weinig problemen met TTVN-5 en won thuis met 4-1.Daan Gagliardi won zijn beide enkelspelen en samen met Arie de Gier ook de dubbel. Arie won bovendien een enkelspel.

ONI-7 doet het ook prima. Ondanks de 3-2 nederlaag in Montfoort tegen de Schans 6 staan ze voorlopig op de eerste plaats op de ranglijst. ONI-8 tenslotte verloor thuis met 2-3 van TCCl-3. Gerard Geelen won een enkelspel en samen met Josje Ligterrmoed ook de dubbel.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden