Foto:

Jongensteam IJFC J08-1 is kampioen

  Verenigingen

IJsselstein - Amad, Dean, Jaimy, Leevay, Mats, Morris, Naud en Tygo. Sinds dit seizoen vormen deze jongens JO8-1 en ze beleefden een vliegende start van het voetbalseizoen. Met een doelsaldo van 81-9 werden de boys.

Vanwege de regels konden niet alle ouders op het sportcomplex getuige zijn van de laatste wedstrijd tegen PVCV JO8-6. Een pot die met 23-1 werd gewonnen.

Om dit moment toch te markeren voor de jongens werd na afloop een klein feestje gevierd bij de uitgang, alles op gepaste afstand uiteraard.

Trainers Patrick van Dieten en Michel van Doorn hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan positiespel en conditie. Iets waar de jongens elke week beter in worden.


Binnenkort worden ze ingedeeld in een andere poule, het wordt interessant om te zien hoe dit enthousiaste team zich daar zal handhaven.

Hoofdsponsor Bouw- en Montagebedrijf Van Burik deelde na de wedstrijd tassen, pakken en jassen uit. De trainingspakken zijn van Label2day van Marcel Smoorenburg. Voortaan loopt het team er dus netjes én warm bij.

Meer berichten