Logo zenderstreeknieuws.nl


Alle spelertjes van de Mini Champions League en de heer Klooster van de Rabobank Utrechtse Waarden. (foto: SV Lopik)
Alle spelertjes van de Mini Champions League en de heer Klooster van de Rabobank Utrechtse Waarden. (foto: SV Lopik)

Mini Champions League weer gestart bij SV Lopik

  Verenigingen


Op zaterdag 11 maart is de Mini Champions League voor de aller jongste voetballertjes weer gestart bij S.V. Lopik. Dit jaar hebben zich ook teams van 5- en 6-jarigen van V.V. Cabauw, V.V. Schoonhoven en V.V. VEP (uit Woerden) aangemeld.

De opzet van de Mini Champions League past precies in de nieuwe wedstrijdvormen van de KNVB zoals die het volgend seizoen gaan gelden, dus teams van 4 tegen 4, zonder vaste doelman en een 'indribbel' in plaats van ingooien.

Zaterdag 11 maart werden de spelertjes onder de hymne van de 'echte Champions League' ingehaald door een erehaag van alle aanwezige ouders op het sportpark van S.V. Lopik.

De volgende teams deden mee: Arsenal (VV Cabauw 1), Barcelona (VV Cabauw 2), Bayern München (VV Schoonhoven), Juventus (VV VEP 1), Paris St. Germain (VV VEP 2) en Real Madrid (SV Lopik).

Na de groepsfoto werd ook de Rabobank Utrechtse Waarden bedankt voor de shirts die door de Rabobank zijn geschonken.

De eerste zaterdag van de Mini Champions League was een enorm succes. De spelertjes hadden het prima na hun zin. Na afloop wachtte de kinderen ook nog een verrassing. Voor iedereen was er limonade en een lekker stuk taart. Dat ging er goed in na een ochtend plezier maken op het veld.
 

Reageer als eerste
Meer berichten